Chaser, acil durumlarda cep telefonunuz üzerinden, Facebook ve Twitter hesaplarınızı kullanarak acil durum paylaşımı yapmanızı ve gerektiğinde polise yerinizi bildirmenizi sağlayan giyilebilir elektronik panik butonudur. Bluetooth 4.0 özellikli cep telefonları ile BLE özelliği sayesinde iletişim kurar.
Yüzük, anahtarlık ve bileklik olarak üretilebilen Chaser, taciz, saldırı ve benzeri acil durumlarda, kişinin sosyal olarak acil durumda olduğunu tek dokunuşla bildirmeyi sağlayan, cep telefonu ile en az 10 metre mesafeden bile iletişim kurarak, telefon olsun olmasın, kişinin üzerinde taşıdığı süre boyunca yakınından geçen her kullanıcının da o kişinin acil durumda olduğunu anlamasını ve kişinin yerinin tespit edilmesini sağlar.
Aynı zamanda yaşlılar, Alzeheimer hastaları ve çocuklar için de, kaybolduklarında sosyal takip imkanı yaratabilmekte ve kayıtlı olan kişinin konum bilgisi dahil olmak üzere uyarılmasını sağlayabilmektedir.
Chaser Panik Butonu Ürünleri
Özellikle yüksek riskli hizmetlerde (taksiler, madenciler, bankacılar, döviz büroları, güvenlikçiler, doktorlar vb.) herkes tarafından ihtiyaç duyulabilen acil durumlardaki yardım çağrısının, sessiz ve temkinli bir şekilde yapılabilir olmasını sağlamaktadır.
Ayrıca deprem anında enkaz altında kalmış canlı kişilerin de yardım sinyali yaymasını, kayıp kişilerin herhangi bir yere telefon açmaya gerek kalmadan sosyal bir network oluşturularak, kolaylıkla bulunabilmesini sağlar.
Kedi, köpek gibi evcil hayvanların da belirli mesafenin dışına çıkması durumunda sahibine haber verir, kaybolması durumunda sosyal network sayesinde hayvanın yerinin sahibi tarafından izlenmesini sağlayarak kayıp hayvanlar sorununu çözmeye yardımcı olur.

-Advertisement -HD TeknoHaber Reklam
- Advertisement -HD TeknoHaber Reklam

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz