Instagram; kullanıcı bilgilerinin gizliliğini sağlamak için büyük bir güncellemeye imza atmışa benziyor.

Instagram’ da herhangi bir kişinin bir resminin veya hikayesinin ekran görüntüsünü aldığınızda ilgili kişiye bildirim gidiyor.

Aynı durum mesajlar için de geçerli. Gelen bir mesajı okurken ekran görüntüsü aldığınızda, mesajın sahibine bildirim gidiyor : )

Bu yeni güncellemelerin tüm kullanıcılara mı, tüm versiyonlara mı çıktığı tam olarak belli değil. Ancak bazı kullanıcılarda durumun ortaya çıktığınızı belirtebiliriz.

Yakında tüm kullanıcılara geleceği kesin!

CEVAP VER

Lütfen yorum giriniz!
Lütfen isminizi giriniz