Twitter aracılığı ile birine para göndermeyi çok basit hale getiren yeni bir uygulama.
One ismi ile çıkan yeni iOS uygulaması ile Twitter’ da beğendiğiniz bir kişiye bir dolar gönderebilirsiniz.
Uygulama bir defada sadece bir dolar gönderir. Eğer daha çok göndermek isterseniz ayarlarına girip düzenleme yapmanız gerekiyor.
Birine para göndermek istediğinizde, gönderilen para emanet bir hesaba yatırılır. Bu parayı nakite çevirmek için  karşıdan bir kişinin de sisteme dahil olup bir banka hesabını bağlaması gerekiyor.

Sevdiğinize Bir Dolar Gönderin
Sevdiğinize Bir Dolar Gönderin

One uygulaması Stripe altyapısını kullanıyor ve kesinlikle hesap bilgilerinizi saklamaz. Üstelik One uygulaması Apple Pay ile entegre çalışabiliyor.
Gönderilen para bir-iki gün içinde alıcıya iletilir. Eğer yedi gün içerisinde karşıdaki parayı kabul edip almazsa para göndericiye geri iade edilir.
Para gönderme işlemleri için One uygulaması şuan için herhangi bir ücret veya komisyon talep etmiyor. Şuan için tek düşündükleri yeterince büyümek. Daha sonra işlem başına bir ücretlendirmeye gidebilirler.
One uygulamasının Apple Store’ dan indirmek için tıklayabilirsiniz.
Yapılacak bağış işlemlerinde kullanılabilir bir uygulama. Artık destek olmak için XXXX’ e YYYY yazıp gönderin 5 TL destekte bulunun gibi sistemlerin yerini alabilecek kapasitede diye düşünüyoruz. Bağış toplanacak hesap hangisi ise, onun Twitter kullanıcısına destek olmak isteyenler bir ya da birden fazla dolar gönderebilirler.
One iOS Uygulaması ile Para Gönderin
One iOS Uygulaması ile Para Gönderin

-Advertisement -HD TeknoHaber Reklam
- Advertisement -HD TeknoHaber Reklam

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz