Satın alamıyorsan kopyala mantığında ısrarcı olan Facebook; Snapchat ile savaşını daha kızıştıracak bir hamlede bulundu.

-Advertisement -HD TeknoHaber Reklam

Facebook; yüz tanıma teknolojileri üzerinde çalışmalarını yürüten FacioMetrics’ i satın aldı.

FacioMetrics; Carnegie Mellon Üniversitesinden çıkma bir girişim aslında.

FacioMetrics’ in geliştirdiği batarya dostu teknolojiler gerçek zamanlı fotoğraflar üzerinde işlemler yapılabiliyor. Bu durumunda farkında olan Facebook; bu satın alma işlemi ile birlikte resimlerin ve videolar daha eğlenceli hale geleceğini belirtti.

Facebook ekibine katılan FacioMetrics artık bu çatı altında çalışmalarını yürütecek.

Satın alma işlemi sonrası FacioMetrics ana sayfasında satın alma ile ilgili kurucu ve CEO olan Fernando De la Torre’ nin görüşlerine yer verildi.

Fernando De la Torre yaptığı açıklama; Facebook’ a katılmayı dört gözle beklediklerini, ürünleri daha çok kullanıcıya ulaştırmanın mutluluğunu yaşadığını belirtirken, Carnegie Mellon Üniversitesine ve şimdiye kadar desteklerini eksik etmeyen müşterilerine teşekkür etti.

- Advertisement -HD TeknoHaber Reklam

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz