Apple‘ ın yeni telefonları ile birlikte gelen 3D Touch özelliği çok konuşulmuştu. Facebook‘ ta yeni bir güncelleme ile iOS uygulamasını yeni 3D Touch özelliğini destekler hale getiriyor.

-Advertisement -HD TeknoHaber Reklam

Dünyanın en çok kullanıcıya sahip sosyal medya platformu olan Facebook, kullanıcılarını memnun etmek için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Yeni çıkan 3D Touch özelliğini desteklemek için iPhone 6s kullanıcılarına yeni bir güncelleme geçmeyi planlıyor. Bu güncellemeyle birlikte iPhone 6s kullanıcıları “Peek and Pop” 3D Touch özelliklerini kullanabilir hale gelecekler.

Facebook 3D Touch Desteği Geliyor
Facebook 3D Touch Desteği Geliyor

Facebook 3D Touch desteğini vermeye geçen yıl başlamıştı. Ancak kullanıcıların yapabildikleri uygulamaya hızlı erişim gibi basit işlemlerle kısıtlıydı.
Yeni güncellemeyle birlikte özelliğe detseğini artıracak olan Facebook,”Peek and Pop” özelliklerini kullanarak kolayca istenilen bir profile, sayfaya ya da gruba basılı tutularak önizleme yapılamasını sağlayacak.
 

Facebook yaptığı açıklamayla güncellemenin Perşembe günü iPhone 6s sahibi sınırlı sayıda kullanıcıya geleceğini duyurdu. Önümüzdeki aylarda da bütün kullanıcılara yayılması bekleniyor.

Kaynak : Mashable

- Advertisement -HD TeknoHaber Reklam

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz