Apple ilk elektrikli arabasını üretmek için çalışmalarına hız verdiğini bildirdi. The Wall Street Journal ın haberine göre firma çalışanlarının sayısını ve kaynaklarını araba 2019 da hazır olacak şekilde arttırdı.

-Advertisement -HD TeknoHaber Reklam

Kaynaklara göre Titan adı verilen proje üzerinde çalışanların sayısının 600 iken üç katına çıkarıldığı bildirildi. Özellikle firmanın araba yapımında hiç deneyime sahip olmadığı düşünülürse, gösterdikleri çaba ile proje konusunda ne kadar ciddi olduklarını bir kere daha gösterdi. Endüstrisinde ki bir çok uzmanı işe almış olmasına rağmen Apple şirketi için bile çok büyük bir gibi görünüyor.

Kendi kendini süren araba şirketin uzun vadeli planlarında olmaya devam edecek olmasına rağmen 2019 da hazır olması planlanan araba tamamen otonom olmayacak. Aynı zamanda Apple 2019 u hedeflese bile aracın o tarihte hazır olacağı anlamına gelmez. The Wall Street Journal‘ a göre arabanın teslim tarihi mühendislerce onaylanmış olabilir. Ayrıca proje hakkında bilgi sahibi olanlar da arabanın bu tarihte nasıl teslim edileceği konusunda şüphelerini belirtmişler. 4 yılın tüketicilerin beklemesi için yeteri kadar uzun bir süre olduğu da aşikar.

Apple elektrikli araba ile ilgili daha önceki yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

? Apple Chrysler? in Eski Yöneticisi Doug Betts ile Anlaştı [Tıklayabilirsiniz]

- Advertisement -HD TeknoHaber Reklam

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz