Facebook, Youtube a rakip video platformu hazırlamak için video servisini geliştirmeye devam ediyor. Youtube a benzer bir ortam yaratmak için çalışmalarına hız veren Facebook bir an önce bu özelliği kullanıma sunmak istiyor.
Bazı kullanıcılar tarafından hoş karşılanmasa da otomatik video oynatma özelliğini sosyal medya platformuna dahil etmekle başladığı maceraya, video sunucularında da performans odaklı geliştirmeler yaparak devam ediyor. Facebook un bir sonraki adımı sadece videoları içeren bir video sekmesi. Bu sekme sayesinde kullanıcılar sadece paylaşılan videolara erişebilecek, istediği videoları arayıp izleyebilecek.
Bu yenilik sayesinde var olan Youtube ve Dailymotion benzeri platformlarla aynı yapıya sahip olacak. Bu sayede Facebook, sosyal medya platformu olmanın yanında kullanıcılara video platformu da sağlayacak. Kullanıcılara sosyal-video deneyimi yaşatmaya hazırlanan Facebook bakalım bu yarışta ne kadar başarılı olabilecek?
 

-Advertisement -HD TeknoHaber Reklam
- Advertisement -HD TeknoHaber Reklam

1 Yorum

  1. Mark Zuckerberg bütün interneti ele geçirmenin peşinde sanırım . 1 milyar aktif kullanıcısı olan facebook a sahip. Gitti Whatsapp ı aldı. Şimdi de google göz dikmişe benziyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz