Görmeye hasret olduğumuz güzel bir haber bugün Ordu Büyükşehir Belediye’ sinden geldi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye’nin en büyük ücretsiz internet ağını hizmete soktuklarını belirtti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada; “Hemşehrilerimize sınırlama ve kota derdi olmayan ücretsiz Wi-Fi imkanı sağlıyoruz, Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz internetten 25 günde 600 bine yakın kişi faydalandı.”
Ücretsiz internet yavaş yavaş ilçe merkezlerinde de uygulanmaya başlanacak. Bu durumda  Altınordu, Fatsa, Ünye, Perşembe ve Ulubey ilçelerine de ücretsiz internet hizmeti götürülecek.
Ücretsiz internetin yanında TEDES adı verilen Trafik Elektronik Denetleme Sistemi ile birlikte ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti tam anlamıyla hizmete girdi. 
Belediye başkanı açıklamasının devamında; “Wi-Fi uygulaması olan bölgelerde herkes ücretsiz olarak internete girebilecek. Ayrıca kota ve sınırlama da koymuyoruz. Artık vatandaşlarımızın internet kotası dolma gibi derdi olmayacak. Ordu’da bundan sonra internete girmek bedava” diye konuştu.
 

-Advertisement -HD TeknoHaber Reklam
- Advertisement -HD TeknoHaber Reklam

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz