Gül Makine Döner Robotları

0
676

Türk mutfağının eşsiz lezzetleri arasında girmiş ve adını dünyaya duyurmayı başarmış olan dönerin hikâyesini sil baştan yazıyoruz. Hafızalara kazınmış olan eski usul döner işletmeciliği yerine tamamen otomatik, el değmeden ve tüm hijyen kurallarına uygun olarak döner tarihini yeniden inşa ediyoruz.

-Advertisement -HD TeknoHaber Reklam

Döneri döner yapan incecik ve özenli kesimi ile sıcacık servis yapılmasıdır. Bu özellikleri barındırmayan işletmelerin ise müdavim sayısı oldukça az olacaktır. İstenilen kalınlıkta kesim imkânı ve otomatik kesim işlemi yapabilen döner robotu ile servis hızınız ışık hızına çıkabilir, müşteri memnuniyetini doruk noktasında yaşayabilirsiniz.

Yıllar süren bir çalışmanın ve Türk mühendisliğinin bir sonucu olarak tamamen yerli yapım olarak piyasaya sürülen Gül Makine Döner Robotları iş yükünüzü azaltmaya aday olacaktır.

Damak tadına bağlı olarak gelişen ve farklılaşan dönerin her türlüsüne uygun olarak dizayn edilmiş olan döner robotları et, tavuk, hindi ve benzeri pek çok farklı dönerin kesimine uygundur.

Bu sayede tek bir döner robotu ile birbirinden farklı döner türlerini yapabilirsiniz. Aynı zaman da LPG, elektrik veya doğalgaz ile çalışmaya uygun olup ihtiyaç duyulacak çeşitli ebat ve ağırlıklar düşünülerek farklı boyutlarda döner robotları üretilerek küçük ve büyük işletmelerin her birine hitap edilmeye çalışılmıştır.

Döner robotu ile firmaların kazanacağı ayrıcalıklar ise şunlardır:

  • Döner başında geçirilen zaman minimum süreye düşer,
  • İş yükünüz ve maliyetiniz azalır,
  • İstenilen kalınlıkta ve pişkinlikte döner elde edersiniz,
  • Tek bir ürün ile hem pişirme hem kesim imkânı sağlar,
  • Servis için daha fazla zaman ayırabilirsiniz,
  • İş gücünden ve zamandan tasarruf sağlarsınız.

İşletmeye modern bir görünüm katacak olan döner robotları sayesinde sizde rakiplerinizden farkınızı ortaya koymak isterseniz firmamız ile irtibata geçebilir ve ürünler hakkında detaylı bilgilendirme talep edebilirsiniz.

Gül Makine Döner Robotları ile lezzetin teknolojiyle buluştuğu yerdesiniz.

Gül Makine Döner Robotları

- Advertisement -HD TeknoHaber Reklam

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz