YouTube'dan Bağış Kartı

0
620

YoTube‘dan hayır kurumları için büyük bir yenilik. Videoyu yükleyen kullanıcılar bağış kartları oluşturarak hayır kurumlarına yardım sağlayabilecekler. Bu özelliği kar elde etmek amaçlı değil sadece hayır kurumlarına kazanç sağlamak amaçlı kullanılıyor. YouTube‘un yeni özelliği şuan için sadece A.B.D.‘de kullanılıyor.

-Advertisement -HD TeknoHaber Reklam

YouTube üzerinden kar amacı gütmeyen kuruluş programı içerisinde olan kişile bağış kartlarını kullanabilecek iken normal kullanıcılar da hayır kurumları için bağış kartı eklenebilecek. Biz zamanlar ALS hastalığı için başlatılan ve dünya genelinde meydan okuma olarak popülerleşen “ice bucket challange” zamanında bağış kartı desteği videolarda olsa idi toplanan bağışlardan çok daha fazla bağış toplanabilirdi.

Hali hazırda YouTube videolarının içerisine bağış toplanmak istenen kurumun bağlantı linki eklenebilir elbette. Ancak YouTube üzerinden önerilen bağış kartlarının kullanım oranı daha etkili olacaktır.

Google‘da bu bağış yapısına kendi açısından destek olmayı ihmal etmiyor. Eğer bağış yapmaya karar verirseniz Google bağış tutarının 100% ünü hayır kurumuna iletiyor. Kart komisyon ücreti dahil hiçbir kesinti yapmıyor. Aynı zamanda Google‘ın yaptığı açıklamaya göre, şuan için sadece A.B.D.‘de kullanıcılarına açılan bu özelliğin yakın zamanda daha çok ülkeye açılması hedefleniyor.

YouTube'dan Bağış Kartı
YouTube’dan Bağış Kartı

- Advertisement -HD TeknoHaber Reklam

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz