TÜBİTAK’ın 150 bin TL hibe destek programı için 10 Ağustos’a kadar iş fikri başvurularınızı  http://biggassist.com/portal/ adresinden yapabilirsiniz.
Bigassist Başvuru
BiGG.ASSIST Nedir?
BiGG.ASSIST, TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı 1. Aşama Uygulayıcı Kuruluş Çağrıs kapsamında desteklenmeye hak kazanarak Teknopark İzmir bünyesinde Hizmet Birimi olarak kurulmuştur.
BiGG.ASSIST Ne Yapar?
İş fikri aşamasından, şirketleşmeye giden süreçte güçlü ve sonuç odaklı bir paydaş olan BiGG.ASSIST, fikirden hedefe giden tüm hizmet ve destekleri tek elden verir.
?TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı 1. Aşama Uygulayıcı Kuruluş Çağrısı? kapsamında çalışan BiGG.ASSIST iş fikirlerini geliştirerek, nitelikli iş planına dönüştürülmesini sağlar.
BiGG.ASSIST katma değerli tüm hizmet ve destekleri tek elden verecek şekilde tasarlanmıştır. Öncelikle yerelde girişimcilik kültürünün gelişmesine katkı sağlaması hedeflenen BiGG.ASSIST, 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programının 1. ve 2. Aşama faaliyetlerini başarı ile yürütürek, programın görünürlüğünün, bilinirliliğinin ve ulaşılabilirliğinin arttırılmasına hizmet eder.
 

-Advertisement -HD TeknoHaber Reklam
- Advertisement -HD TeknoHaber Reklam

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz