Ana Sayfa Güncel Para Kazandıran Uygulama: Bounty

Para Kazandıran Uygulama: Bounty

1525
0

Yürüdükçe size para kazandıran uygulama BitWalking‘ i sizlere buradan duyurmuştuk. Şimdi buna benzer para kazandıran yerli uygulama Bounty ile karşınızdayız. İstanbul’ da yer alan Twentify şirketinin geliştirdiği Bounty uygulaması, diğer uygulamalardan farklı olarak kullanıcılarına para kazandırıyor.

-Advertisement -HD TeknoHaber Reklam

bounty-detay-4

Uygulamanın nasıl çalıştığından bahsedecek olursak, uygulamayı yükleyip kaydolduktan sonra uygulama kullanıcılara bazı görevler çıkarıyor. Görevler hakkında daha detaylı bilgiye göreve tıklayarak erişebiliyorsunuz. Görevi üstlenebilmek için, verilen görevin 10 kilometre yakınında olmanız gerekiyor. Daha uzaktaysanız görevi üstünüze alamıyorsunuz.

bounty-detay-1

Görevler anlaşmalı şirketler tarafından ödüllendiriliyor. Eğer kullanıcı görev yerine istenilen mesafedeyse ve şartları kabul ediyorsa “Görevi Al” butonuna tıklayıp para kazanmaya başlayabiliyor.

Kısa görevlerin yer aldığı uygulamayı kullanarak hem eğlenceli vakit geçirip hem de para kazanabiliyorsunuz. Görevlerin detaylarına bakacak olursak; çok vaktini almayacak içeriklere sahipler ve gizli müşteri, ürün denetleme, dükkan fotoğrafı çekme gibi basit ve yapması oldukça eğlenceli işlemlerden oluşuyor.
Görev tamamlandığındaysa kullanıcının kazandığı para direk hesabına aktarılıyor. Bu eğlenceli uygulama sayesinde dışarıda dolaşırken, bir yere giderken ya da arkadaşlarınızla gezerken kolayca para kazanabilirsiniz.
Şunu da belirtmek gerkir ki, uygulama  TechCrunch etkinliğinde finale kalan Startup‘ lar arasına girmiş başarısını kanıtlamış bir uygulama. Uygulama hakkında daha detaylı bilgiye buradan erişebilirsiniz
- Advertisement -HD TeknoHaber Reklam

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz